Even voorstellen:

In 2006 kwam Leonie Boersma in aanraking met de Afrikaanse percussie. Ze is begonnen met het spelen van de djembé en is op les gegaan, elke week training en tegenwoordig speelt ze mee in de groep Slaptones.

Door optredens en workshops te hebben gedaan met Slaptones kwam Leonie in aanraking met evenementenbureau's en heeft ze buitenactiviteiten gezien van groepen. Tijdens deze activiteiten zat het niet altijd mee met het weer en vielen sommigen daardoor letterlijk en figuurlijk in het water.

Hierdoor is het idee ontstaan om enkele buitenactiviteiten zo te organiseren dat ze ook binnen gedaan kunnen worden. Zoals bij onze spellen die in mini formaat zijn gemaakt.

Door activiteiten mee te maken is het gevoel voor organiseren gegroeid en begon Leonie met mini-events. 

Mini-events is opgezet met het idee om het anderen naar de zin te maken door verschillende binnen en buiten activiteiten te organiseren voor bedrijfsuitjes, familiefeesten, kinderfeestjes, evenementen....

Scholing:

Van 2009 tot en met 2012 heeft Leonie de opleiding onderwijsassistent gevolgd en is daardoor gediplomeerd onderwijsassistent.

Tijdens deze opleiding was het de uitdaging om kinderen te ondersteunen tijdens hun leerproces en leuke activiteiten te organiseren voor de kinderen. Van tekenles tot schoolreis.. Iets organiseren voor kinderen? Geen probleem!

 

Na dit avontuur was het tijd voor wat anders en is ze begonnen in de branche toerisme en recreatie. Tijdens deze opleiding heeft ze veel gezien in de evenementenwereld.

Van grote tot kleine evenementen.. van het meemaken en het zelf organiseren!

Altijd open voor een nieuwe uitdaging!